Üdvözöljük kedves vendégeinket

A Viktória Panzió Dunaújváros belvárosában található nyugodt, csöndes zöldövezetben. Kedvező fekvésének köszönhetően a közelben számos szórakozási, kikapcsolódási lehetőség várja kedves vendégeit. A panzió teljesen megújult a 2019-es évben végrehajtott felújítási munkálatoknak köszönhetően, így most igényesen berendezett, modern szobáival és szolgáltatásaival áll vendégei rendelkezésére. Panziónkban 14 szoba, recepció, reggeliző, kerthelyiség  és wellness részleg található. Szálláshelyünk ideális átutazók, sportolók, üzletemberek számára. Reméljük, hogy minél több családos és nyugdíjas vendéget tudhatunk látogatóink között, hiszen alig 500 méterre található az Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ, mely komplex kikapcsolódási lehetőséget nyújt az idelátogatóknak. Várjuk sok szeretettel!

Szobák és árak

Szobáink

Szobák és árak

Tovább

Látnivalók

Panzió környezete:   A Viktória Panzió környezetét a kettőség jelemzi. A szálláshely egy zárt udvarban található, melyet erdő vesz körül, de a város ipari jellege szomszédságában visszaköszön.  A panzió,mint egy oázis terül el saját zárt kertjével, parkolójával, játszóterével, külső teraszával. […]

Tovább

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj legújabb ajánlatainkról az elsők között!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a DUNABAU 777 Kft. marketing célból hírleveleket küldjön részemre és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott e-mail címen. A megadott személyes adataim (a nevem, az e-mail címem) kezeléséhez ezennel kifejezetten hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat a személyes adat átadását megelőzően megismert Adatvédelmi szabályzat ismeretében, megfelelő és egyértelmű tájékoztatást követően, önkéntesen adtam meg.